Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Romantik och roskuddar!

BelysningPosted by Eva-Lena Thu, May 19, 2011 09:27:47

Ibland lyckas man extra bra med bilder man knäpper och den här bilden är en sån. Jag tycker att den blev så romantisk på nåt sätt med de fina roskuddarna och för att inte tala om den grymt fina lampan som har kommit hem nu den är bland de finaste bordslampor jag har sett, passar oförskämt bra i hop med kuddarna och bara på en stol bredvid sängen och med en god bok på vänt. Jag tycker att det ser hur somrigt ut som helst.

I går hade jag besök av inredningsgalna bloggare igen och det är ju så himla trevliga stunder, vi fikade och åt lavendelskorpor och utbytte inredningstips, ja allt man behöver för att inreda med lantlig charm. Tack för idag tjejer! Kolla deras bloggar Hagagården och Levindas värld

På kvällen var jag hos min dotter Emelie och smakade på cupcakes som hon hade bakat med Mackmyra whisky frosting på. (Attans hade ingen kamera med mig.) Det var verkligen annorlunda men otroligt gott, bara en liten förnimmelse av "Brukswhiskyn" gjorde susen. Hon jobbar ju på Mackmyra whisky och hennes chefer ville smaka såna och dom bjöd vidare till en tidningsreporter som var där så kan hända att det kommer i tidningen, hoppas!

Plötsligt blev det torsdag, va fort det går!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna/LevindasVärld Thu, May 19, 2011 09:32:20

Hej!
Ja det var verkligen en fin och romantisk bild du fått till! Ibland känns det sådär extra roligt att fota när bilderna blir sådär "helt rätt" med ljus och färgsättningen å allt! Tack själv för en riktigt trevlig stund igår, det var supermysigt! Så fort jag kom hem åkte lampan upp i köket, blev görfint juh .-) Så himla nöjd!

Tittar garanterat ut fler gånger till dig! Må så gott!