Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Hönsdrömmar!

DrömmarPosted by Eva-Lena Sat, May 07, 2011 11:39:42

Jag har en dröm om att ha höns hemma på gården. Har en liten plan om att göra om ett gammalt utedass som vi har i anslutning till uthuset. Jag tror att det skulle bli perfekt och lagom stort. Göra i ordning sittpinnar och värpreden och när det ska städas så slänger man ner i luckan, praktiskt va? En liten inhängnad utegård måste också till så dom kan gå ut och in som dom vill. Tänk att plocka färska ägg varje dag. Jag har sneglat på blommehöns som är härligt prickiga. Men vi får se när det blir av, drömma kan man ju alltid göra.

Kom ju på att jag har ju så fina klassiska äggkorgar i butiken så som dom såg ut förr. En sån måste jag ha den dan min blommehönsfamilj flyttar hem till mej. Tills dess kan jag ha ljus i den.

I kväll ska vi till en vän som fyller år och det vankas god mat och dryck, Härligt!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lantligt i smultronbacken Sat, May 07, 2011 21:28:48

Vad roligt att jag hittade in till dig. Här lägger jag till mig som följare direkt. Att jag ska besöka din butik är något som jag ser fram emot. Så roligt med något nyöppnat inom en 10mils radie. Längtar!

Ha det gott

Kram Teres

Posted by Sonja Sat, May 07, 2011 18:50:56

Ja. visst vore det väl härligt med höns. Det är nåt som jag också har funderat på.
Hoppas du får en trevlig kväll. Kram Sonja.