Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Spaden i backen!

VerandanPosted by Eva-Lena Wed, May 04, 2011 16:01:10

Eller grävskopan ska jag väl säga. Äntligen kom en bonde i byn med sin lilla gulliga grävmaskin, han skulle väl dö om han hörde mig säga att den är gullig men det är den. Han grävde en massa hål i backen där verandan ska byggas. Verandan ska byggas på gaveln på huset och jag vill ha utgång inne ifrån butiken. Min tanke är väl att man ska kunna komma hit och köpa sej lite fika i all sin enkelhet och sitta ner en stund och titta ut över ån som stilla rinner fram, det kan ju bli hur mysigt som helst. Bara verandan blir klar nångång jag blir ju så otålig.

Jag fick en förfrågan av en kund om jag säljer "prislapparna" som jag skriver och sätter på olika varor, -nej sa jag. Men va dum jag är det är väl klart att jag kan sälja dom. Jag kommer ihåg att jag själv var ute efter såna innan jag öppnade butiken och skulle inreda hemma med burkar och annat och det var så svårt att få tag i dom. Så nu har jag gjort i ordning små buntar med "lappar" som man kan köpa och dekorera med hemma.

Ha en bra onsdagskväll!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marias Hörna Wed, May 04, 2011 18:13:18

Tittar in och hälsar på hos dig...så trevligt :) Må gott från Marias Hörna