Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Nu åker dom på!

VårPosted by Eva-Lena Sat, April 30, 2011 11:04:35

Nu så är det väder och hög tid att mina fina träskor åker på, jag köpte dom förra året och i år är ju dessa träskor helt rätt och finns i många modeller det är bara att gå ut i affärerna och prova hej vilt. Jag hittade mina på nätet. Jag tror att jag ska köpa ett par till i år i en annan modell, får se vad man hittar.

När jag ändå satt ute i morse och drack kaffe passade jag på att plocka lite maskrosor som växer alldeles utanför butiken. Ogräs är det ju förstås men plockar man en bukett och sätter i vas så är det ju hur fint som helst. Den här fina kannan kommer från Ib Laursen och finns i butiken.

Öppet i butiken idag till kl 14 sedan ska vi hem och elda och grilla.

Ha de bra i brasvärmen!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by http://noteratavnina.blogg.se/ Sun, May 01, 2011 20:47:32

Sååå söta träskor och maskrosbuketten likaså!

Nina

Posted by Eva-Lena Sat, April 30, 2011 22:39:26

Men såna korta stövlar måste det finnas någonstans, tycker att jag sett såna men kommer inte ihåg var.

Posted by Mona Sat, April 30, 2011 14:20:20

Vilka fina träskor! Jag har letat nåt man kan ha stå på altanen och hoppa i när gräset är vått. Kanske ska satsa på träskor men jag ville ha mer som en avklippt stövel, men det verkar inte finnas i år. Din kanna är också så fin!! Ha det bra du också!