Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Dan efter dan!

NystartPosted by Eva-Lena Sun, April 03, 2011 08:31:07

Jag är mållös! vilken premiärdag. Det kom mellan 200 till 250 personer tippade vi. Det var så trångt med bilar så bussen hade problem att ta sig förbi ett tag. Jag skrattar fortfarande, när jag tänker på hur många det var samtidigt inne i min lilla butik, det vara trängsel a´la Ullared minst sagt. Och vad beröm jag fick över butiken, jag fick fantastiskt mycket lyckönskningar och blommor. Vilken tur att vi hade minglet utanför där Emelie skötte ruljangsen med bubbel och tilltugg och hon sålde sina fina hembakade cupcakes i parti och minut. Annie och Zussie jobbade kanonfint i kassan och Annie slog in tjusiga paket. Tur var väl att jag hade hjälp för jag hade fullt upp med att prata med alla vänner och bekanta och kunder och jag njöt varje minut.

När dagen var över och vi låste dörren, satte vi oss ner och öppnade en flaska champagne och åt "mingel" för att fira.

Och när jag gick till sängs tidigt och somnade rekord fort hann jag tänka att synd att inte min mamma fick vara med, hon hade varit så stolt.

Tack alla!!

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annas idéer Sun, April 03, 2011 16:40:56

Så helt FANTASTISKT roligt för dig! Vilket bubblande glatt inlägg!! GRATTIS!:)

Kram Anna

Posted by Mona Sun, April 03, 2011 11:21:54

Vad roligt att det gick bra!! Jag hade velat vara med men vi hade ju bestämt annat, som också var trevligt. Men jag kommer in nästa vecka och kollar.

Posted by www.flak-tommi.se Sun, April 03, 2011 10:27:27

Vad kul med en sådan kanon invigning! lycka till nu!

Posted by Janne Ö Sun, April 03, 2011 09:44:19

Lycka till :)

Posted by http://noteratavnina.blogg.se/ Sun, April 03, 2011 09:14:12

Kul att invigningen blev så lyckad och att ni känner er så nöjda! det ska ni göra!

Kram Kram