Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Puh!

FamiljelivPosted by Eva-Lena Wed, November 14, 2012 20:26:08
Oj, va kul det är att jobba. Vaknar med ett leende gör mig ivrigt i ordning, hinner med en kopp kaffe och lite frulle. vädrar hundarna och sen iväg med en något motsträvig volvo som den senaste tiden hittar helt själv hemma i byn. Nu blir det till att stå på en parkering i stan med de stora bilarna.

Jag träffar förväntansfulla människor som är min nya arbetskompisar och alla 14 började vi samma dag. Vi lyssnar och antecknar intresserat på förmiddagen och på eftermiddagen får penna och block vila då korvstoppningen blir alltför svår. Våra mentorer och lärare, tillresta norska gulliga piger frågar -Har dere nå spörsmål på de?? och jag undrar har inte det norska språket blivit lite svårare att förstå den sista timmen?

Tjejerna skrattar och säger lugnande att vi kommer att förstå vad vi ska göra tids nog. Puh säger jag och förstår nu varför det är Nalle Phu tema på konferens rummen, vi sitter i "Tiger". Föresten vet ni vad Nalle Puh heter på norsk??

Arne Blom, ??! Dom är ju för kul i Norge, dom hittar på själv liksom!

Jag har trotsat guds nåde och varit lite proaktiv som man säger i stan. Jag har tjuvstartat och hängt upp en stjärna, hjälp så tidig har jag aldrig varit men jag har bara satt upp en som ingen annan ser kanske!!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by carinasangels.blogspot.se Wed, November 14, 2012 22:16:08

Men sönt då e de inte bara jag som fått opp julpyntet, jagvar på kurs i söndags kolla min blogg. Men nu blir jag nyfiken vad är det för jobb du skall göra ? är de intro nu då först ? // CARINA I OCKELBO