Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Glöggfrukost!

Eva-Lenas husPosted by Eva-Lena Mon, November 12, 2012 10:28:38

Klockan 7 stod ljus och glögg och rykte värmande på bordet och vi hade världens mysigaste morgonträff med prat och skratt.

Idag är det min sista dag innan jag börjar jobba och jag ville passa på att spendera den sista morgonen med tjejerna i byn som hade möjlighet att komma efter ha skjutsat barn till skolan och andra morgonbestyr. Oss själva är det inte så noga med morgonrock och pyamasbyxor är vanlig klädsel när vi träffas.

Vi har ju haft fredagsfrukostar många gånger. Att åka till skogen varje dag och våra frukostträffar är det jag kommer att sakna mest. Men vi får ha våra träffar på kvällstid istället utan pyamas.

I morgon bitti är det en annan förväntan som infinner sig och jag kommer att vara mer än redo för alla utmaningar jag kommer att ställas inför och framför allt träffa nya och spännande människor. Hur kul som helst, jag älskart!

Spark i baken på mig själv och lycka till!

Jag ska försöka blogga så mycket jag kan men blir det tyst några dagar så vet ni att jag har så mycket spännande saker att göra.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annie Fri, November 16, 2012 16:29:25

Tack för gofrukosten! Vi får ta igen det andra tider på dygnet. Annie

Posted by Mona Mon, November 12, 2012 11:24:09

Vilken härlig frukost! Lycka till med nya jobbet.