Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Stjärna oversize!

JulPosted by Eva-Lena Tue, November 06, 2012 08:46:01
Mina förberedelser inför julen har kommit igång och den första julklappen är inköpt. Det är tidigt, jag vet. Men eftersom jag ska iväg och sälja på tre julmarknader till, två i byn och en i Oslättfors så blir det liksom tidigt. När man sitter och pysslar med julen kommer stämningen i kroppen vare sig man vill eller inte. Det kan ju bero på att jag älskar julen.

Igår var hundarna och jag till skogen och hämtade björksly. Jag fick för mig att göra en julstjärna lite oversize så att säga. Och den blev skiiiitbra om jag får säga det själv. Först tänkte jag bara ha den plain som den är lutad mot en vit vägg eller på en hylla. Men så provade jag att sätta i en slinga och lyfte upp den i fönstret. Och vips hade jag bestämt var den ska stå i jul. Det blev otroligt effektfullt lovar jag er.

Och kul var det jag har redan gjort en till och jag funderar på om jag ska göra ett par stycken till och sälja på marknaderna både med och utan slinga.

Kolla va cool den blev!!!

Tisdag och idag ska jag till gummiverkstan i stan och sätta på nya vinterdäck.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hanna Wed, November 07, 2012 11:33:05

Hejsan!

Va händig du är, jätte fin sjärna.

Vart har du köpt ljusslingan som sitter i?

Posted by mona Tue, November 06, 2012 21:17:56

Verkligen COOL!!!

Posted by Anna/ levinda.blogg.se Tue, November 06, 2012 20:32:13

Hej! Ja Ninnis träljusstakar är underbara!!! Julmarknaden vid Madame Nyberg är lördagen den 1:a december 11-15.

Posted by Anna/ levinda.blogg.se Tue, November 06, 2012 18:30:38

Wow, den där stjärnan va inte liten precis :) Hur jäkla ball som helst!! Å riktigt roligt är det när man lyckas sådär över förväntan med nåt projekt man ska prova liksom :) Visst är det roligt med julmarknad!! Jag bestämde mig igår för att stå på Julmarknaden i Valbo, vid MadameNyberg du vet. Jag längtar oxå-ska bli så väldigt skoj å mysigt! Ha det toppen!