Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Från min barndoms gata!

FamiljelivPosted by Eva-Lena Thu, November 01, 2012 09:18:49
Jag blir rädd för mig själv när jag märker hur beroende jag har blivit av min iphone. Igår glömde jag den i stan typ 4 mil härifrån när vi skulle träffa mäklaren i radhuset och naturligtvis upptäcker jag detta när jag nästan är hemma. Klantmaja!!

Så nu sitter jag här och känner mig helt utesluten ur hela världen. Jag fick verkligen hejda mig att inte kasta mig i bilen före klockan 7 för att hämta denna livsnödvändiga detalj. Egentligen vill jag inte vara så beroende utan vara tillgänglig när jag själv bestämmer. Men något har hänt sedan jag skaffade den och förstår nu vad syrran menade när hon hjälpte mig att installera den, -välkommen till ditt nya iphoneliv!

Till trots beroende av dagens tekniska leksaker så är jag likväl otroligt beroende av att knyta an till mina rötter eller barndom om man så vill. Och jag förstår var jag fått mina gener ifrån när jag minns när mamma "bubbade" hem denna praktmöbel från grannens herrgård i Hagaström. De gamla bröderna skulle in på hem och huset skulle rivas. Mamma visste nog inte hur rätt hon gjorde när hon sparade det för eftervärlden, för det är ju extra värdefullt när jag vet var den kommer ifrån den hade ju stått där i huset sedan tidernas begynnelse. På min barndoms gata.

Jag är så oerhört förtjust i detta vackra skåp!

Idag torsdag och full fart mot helgen!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ninni Thu, November 01, 2012 10:46:57

Så fint skåp!!!

Kramen

Ninni