Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Lustiga huset eller tortyrkammare

NystartPosted by Eva-Lena Thu, March 31, 2011 10:56:51

Fick en oväntat ledig dag och den tänkte jag utnyttja maximalt. Kvart över sju i morse åkte jag till prinsbyn och tränade på gymmet. -Du är inte klok, sa mannen jag delar tidningen med när jag åkte innan han åkte till sitt jobb. Jag blev själv överumplad och lite stolt över mig själv över denna plötsliga energi som måste göras av med. I Ockelbo har dom världens finaste gym på badhuset så om man vill kan man ta sig ett dopp också.

Första gången jag klev in i gymmet tänkte jag, lustiga huset eller tortyrkammare, det är frågan, men efter genomgång med Pernilla "personal trainer" så har det blivit lustiga huset för hela slanten och jag åker och tränar "frivillgt" två gånger i veckan.

Resten av dagen tillbringas i butiken med att jag fick ett infall att måla en dörr med griffelfärg, där jag ska ha klottervägg med diverse meddelanden och nyheter.

"Carpe Diem" Fånga dagen!

Löparband med tillhörande frukost TV!

Manual någon??

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva-Lena Fri, April 01, 2011 06:58:57

Jag kan hålla med om att energin räcker hela dagen, det kändes toppen.

Mona, du är välkommen när du vill.

Posted by Mona Thu, March 31, 2011 21:24:34

Jag tränar i Norrsundet två ggr i veckan men dom öppnar inte förrän nio. Jag önskar dig LYCKA TILL på lördag. Tyvärr är jag inte hemma då men jag kommer nästa vecka och hälsar på!!!

Posted by Annas idéer Thu, March 31, 2011 13:31:04

Hej!

Att träna direkt på morgonen är helt suveränt!! Jag lägger nästan alltid mina pass då! Man får energi hela resten av dagen tycker jag! Fast RIKTIGT lika morgonpigg är jag inte...Nöjer mig med att ta passet när jag lämnat ungarna i skolan vid 8.30:)

Kram Anna