Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Plötsligt händer det!

FamiljelivPosted by Eva-Lena Fri, October 12, 2012 07:11:34
Åh äntligen blev det min tur. Jag fick jobbet!!! Ett jobb jag gärna vill ha. Det ska bli så himla skönt att gå till jobbet igen varje dag och känna sig nyttig och behövd. Jag längtar efter arbetskamrater att surra med på fikarasten. Längtar efter känslan och utmaningen att få lära mig nya uppgifter.

Livet som arbetssökande är allt annat än fridfullt. Det är fruktansvärt stressande och fullt av besvikelser. Men jag har haft en stadig strategi med dagliga rutiner för att hålla ångan uppe. Jag är ju en morgonmänniska av naturen så jag kliver upp i ottan och startar dagen med lite datajobb dvs går igenom alla jobbsajter och söker det som är intressant. Sedan åker jag till skogen med hundarna och där trivs jag bäst, hämtar energi och allt annat som skogen ger.

Sedan hem och pysslar, skapar med allt mellan himmel och jord. Men jag har också lärt mig mycket om Eva-Lena och vad jag vill nu när jag har tvingats umgås med mig själv så mycket. Det bär jag med mig.

Jag känner mig ödmjuk och tacksam!

Nu vill jag ha ljus omkring mig och nu är affärerna fulla av ljusslingor av alla slag. En ny blev inköpt i veckan och den trasslade jag ner i min charmiga sneda glasflaska, en idé jag fick i ett showroom på Kreta. Nu står den i ett fönster men känns ändå inte så julig som jag trodde först.

I helgen ska vi fira mitt nya jobb och liv som jag börjar i mitten av November.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by annas idéer Sat, October 13, 2012 12:38:58

Så skönt att du fått jobb! Jag kan tänka mig att det är jobbigt att vara arbetssökande... Jättebra att ändå ha rutiner som du haft!

Även jag har fått ta mig ett litet extrajobb så här i svidande lågkonjuktur...

Kram Anna

Posted by http://noteratavnina.blogg.se/ Sat, October 13, 2012 08:29:50

SUPERGRATTIS och lycka till!

Härligt dock att du har fått lära känna dig själv under "väntetiden"...inte illa det heller =)

Kram Nina

Posted by Anita Fri, October 12, 2012 22:29:51

STORT grattis och LYCKA TILL med nya jobbet! De kommer att få en fantastisk arbetskamrat!! Hälsning Anita i Norrköping

Posted by Anita Fri, October 12, 2012 22:29:51

STORT grattis och LYCKA TILL med nya jobbet! De kommer att få en fantastisk arbetskamrat!! Hälsning Anita i Norrköping

Posted by Annie Fri, October 12, 2012 20:27:56

Supergrattis!! Visste att det skulle bli ditt jobb