Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Adventskalender!

HandgjortPosted by Eva-Lena Wed, October 10, 2012 08:55:03
Det börjar närma sig adventstid, ja det gör faktiskt det. Och jag längtar, julen är min bästa tid. Älskar att pyssla och dona och dricka glögg och göra mysigt. När våra barn var små så hade jag bara i stort sett adventsljusstaken och el ljusstakarna framme ända fram till dagen före julafton. Och höll på hela natten och pyntade och klädde granen bara för att få se barnens reaktion på julaftons morgon. Det var ju obetalbart.

Men tur att ungarna har växt upp så jag får dona hela adventstiden.

Igår sydde jag en adventskalender, strumporna och krok hängaren tänkte jag sälja på en julmarknad.

Tack snälla för kommentarerna om sitsarna igår. Och tack för tipset Chatrine om askorbinsyra och vatten det ska jag prova. Jag har nu fjäskat lite för syrrans grabb som är en duktig svetsare, han ska hjälpa mig att göra underreden.

See you!!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva-Lena Thu, October 11, 2012 09:28:29

Hej Titti

Va kul att du gillar kalendern.

Det är klart att den är till salu, den kostar 400kr. Men du kan köpa bara strumporna för 200 och krokhängaren för 200 mejla mig om du är intresserad

Have a nice day!

Eva-Lena

Posted by Nina Wed, October 10, 2012 21:12:32

Vill bara berätta...Min kompis i Finland med bloggen http://tantvitbeige.blogspot.se/ har inspirerats av din blogg och nämner det i sitt senaste inlägg....kul =)

Kram Noteratavnina.blogg.se

Posted by Titti Wed, October 10, 2012 09:54:46

Åh vilken fin kalender. Du har ingen till salu :-)? Kram

Posted by Titti Wed, October 10, 2012 09:53:04

[object HTMLDocument]