Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Annorlunda lampa!

BelysningPosted by Eva-Lena Mon, October 08, 2012 07:34:59
Den är inte riktigt som jag tänkt mig. Den är inte rostig, den är inte av plåt och den är inte gammal. Tvärtom den är blank, den är av gummi och den är spritt ny. Och den passade klockrent vid min blogghörna.

Ja ibland faller det på plats av en ren slump. Jag hade ju tänkt mig en hängande plåtlampa. Men igår kommer min man in med sladdlampan från uthuset och sa; - Skulle du ha en sladdlampa som du pratade om förut?

- Jamen den där är ju ny jag vill ha en gammal rostig. Men okej jag provar den.

Vips så hade jag en skitcool lampa vid det gamla skrivbordet. Passade klockrent, jag satte bara in en svagare lampa så den inte lyser så starkt, det kunde faktiskt inte bli bättre. Och min man ruskar på huvudet men tycker nog att det blev bra han också.

Måndag och en ny vecka med nya intryck!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by carinasangels.blogspot.se/ Tue, October 09, 2012 07:16:27

Ja de blev ju bra med sån där lampa. När jag läser om att din man kom in och frågade om sladdlampan. Så tänker jag att han är ju som min. De hänger med på allt vi hittar på. Du vet din hjärtekrans när jag sa att jag skulle göra en till dörren. Då kom Sven in sedan med en hjärtemall åt mig som han gjort på en bräda, det var hans idé utan att jag sagt något om det.Igår gjorde dottern en dörrkrans till sig av hönsnät , alla sätt är bra.

Posted by http://noteratavnina.blogg.se/ Mon, October 08, 2012 21:21:04

Ha ha....sk*tläckert.....vad får du allt från människa =)