Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Ljung!

HandgjortPosted by Eva-Lena Tue, October 02, 2012 09:36:32
Jag plockade lite ljung i går. Tycker att den är så vacker. Det blev ett spretigt hjärta men det är enkelheten som jag tycker är finast. Stommen är en galge i stål som jag bara böjde till ett hjärta och då fick man liksom hängaren gratis, och så lite grön bindtråd.

Ett fint ljungfärgat spetsband fick göra pricken över i och när jag stod där och höll på som bäst upptäckte jag att mitt nagellack matchade både ljungen och bandet. Jag är nog inne i en ljungfärgad period nu, fint tycker jag.

Jag har många såna zinkgalgar, jag tror att det kan bli en fin dekoration på alla stolsryggar runt julbordet med gran eller enris på.

Idag ska jag åka till tandläkaren med mitt barnbarn Noa 5år, spännande!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by carinasangels.blogspot.se/ Tue, October 02, 2012 13:15:34

men vilken toppenbra idé, jag har ju iof sig ett färdigt hjärta som jag brukar ha enris om till jul. nu blire nog ljung på de med. blir en till skogstur då.. men inte idag regnar ju här trist.

Posted by ninni Tue, October 02, 2012 12:37:42

Tok fint !!!!!!!!!!!!!!!!

Ninni