Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Inkopplad!

BelysningPosted by Eva-Lena Mon, September 24, 2012 10:21:18
Är det någonting som retar mig så är det när jag måste vänta på hjälp. För någon spjut spets på el är jag då inte. I förra veckan köpte jag en lampa på Hagagården och inte vilken lampa som helst utan den snyggaste jag har sett på länge. I charmig ruff industristil med emalj och slitningar, helt galet snygg. Och stor är den hela 52cm i diametern. Den har jag velat ha länge och den har bara hängt där och väntat på mig.

Och nu så äntligen har jag fått den inkopplad. Ja jag hade ju ordnat en del jobb åt mannen min som väntade när han kom hem efter en veckas jakt. Typ borra och plugga och sätta upp tavlor, fixa med tvkablar och flytta lampor och grejer efter målningen. Åh, vad glad han blev, men jag var snäll och lät honom ställa ner packning först, hihi.

Hagagården finns det mer ursnygga lampor, ta sväng dit vetja.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.