Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Nytt liv!

HandgjortPosted by Eva-Lena Tue, September 04, 2012 08:02:24
Jag har pysslat lite. När jag hade turen att få tag i madrassvar från försvaret så blev det ett över och till det hade jag en särskild tanke med. Vi har en sån där gräslig sittpuff som hör till sofforna. Ja, alltså den var ju skitsnygg då när vi stod där i soff affärn för flera år sedan och vi skulle absolut ha den. Men nu har vi tröttnat och den känns mest i vägen och ful är den också. Men den kostade en del så det känns konstigt att bara hyva ut den.

Så receptet blev fyra hjul från Biltema och ett av madrassvaren sprättades och syddes till ett skiiiiitsnyggt överdrag. Men det kändes lite tomt så igår schablonmålade jag lite på sittytan. Meeen va nöjd jag blev, jättesnyggt och jag kan rulla runt den när jag dammsuger och djuren fick en ny favorit framför brasan.

Så nu får den leva ett tag till, hih!

I dag är det mycket att göra!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by carinasangels.blogspot.se Tue, September 04, 2012 11:08:52

superfin puff , vår är svart den utan text

Posted by Mona Tue, September 04, 2012 09:19:38

Du är så kreativ och fantasirik!!