Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Tvättning och strykning!

FyndPosted by Eva-Lena Mon, September 03, 2012 08:19:55
Tidigare i somras hittade jag jättefina örngott på ett loppis. Det är knypplade spetsar och broderier som är helt makalösa. Hur kan dom vara så billiga?? 20kr styck. Tänk att någon har kämpat med dessa broderier, jag tycker att de är underbara. Och kanske är någon där uppe är glad att just jag köpte dom som vill använda dom till just de dom är till för.

Med ett uns bleksalt, tvättmedel och omsorgsfull strykning så blir de som nya.

Ny vecka och nya intryck!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mona Mon, September 03, 2012 21:17:21

Vilka vackra broderier! Nån som jobbat med detta och sen är dom inte värda nåt. Det är synd att inte fler uppskattar fina arbeten.

Posted by annas idéer Mon, September 03, 2012 11:12:59

Ja, vilka skatter! Svärmor kom hit med 7 lakan och 8 örngott från loppis nyligen! Alla med broderier och spetsat, jag blir nästan tårögd när jag får en sådan gåva! INGET slår den kvalitén att sova på! Några lakan vi fått tidigare har vi slitit ut, men broderierna och spetsarna sparar jag altid.

Ja, visst minns man sitt 80-tal!;)

Kram Anna