Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Skitgöra!

SommarPosted by Eva-Lena Fri, August 31, 2012 09:59:45
Nu så här i svamp och bärtider är jag knappast ensam i skogen och efter mitt möte med björnen i våras så är jag lite försiktigare och mer uppmärksam och ser mig om mer för jag har kommit på att björnen förmodligen inte ens hörs när den kommer. I veckan när jag plockade svamp så fick jag se ytterligare bevis på att den hela tiden är i närheten. Jag hittar ganska stora bajshögar på två olika ställen efter skogsvägen.

Jag fick veta av jägare att myndigheterna är intresserad av att få in bajset för DNA analys bland annat för att få en bättre inventering av antalet. Så igår gjorde jag en insats och åkte och plockade i påsar, visserligen har det regnat på dem men gör nog inget. Jag ska få hjälp av en kille som har förskrivna kuvert att skicka in.

Känsliga tittare varnas!!

Det här är bara en liten del av allt som fanns på vägen. Kolla vad lingon den äter!

Från bajs till mat. Annars är det äntligen fredag och mys står på schemat. Jag visar en bild från en annan fredag sedan tidigare i somras då vi dukade upp i vår hall faktiskt som spelar rollen som uterum hos oss på sommaren.

Loppis stallbacken är öppet i morgon mellan 11-15, Välkommen!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin Fri, August 31, 2012 14:09:48

Hua! Jag har björnfrossa fast jag aldrig mött en björn... Jag vågar inte vara i skogen som förr, tycker att det är mer björnar där nuförtiden. Jag blir lite lättad faktiskt att det bara var lingon i bajset, visar på att de trots allt fördrar växtlighet före mig :) Trevlig helg! malinjohannaandersdotter.blogg.se