Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Formex!

InspirationPosted by Eva-Lena Fri, August 17, 2012 07:55:07
Oj,oj,oj! Vad inspiration jag fick igår då. På Formex så klart. Det är en inrednings mässa i Stockholm för branchfolk som gör sina inköp där till sina butiker och varuhus. Där finns inspiration och stilar för alla smaker. Allt från retro, och ultra modernt till romantiskt rysh och pysh, industriellt och vintage. Även unga designers har en avdelning med nytänkande inom möbler och textil. Det är otroligt mycket att titta på och i år var det 850st utställare. Det är omöjligt att titta på allt så man får välja ut sina egna gobitar. Och jag hade den äran att följa med Hagagården inredning som sällskap och smakråd, åh va mycket snyggt det kommer hem under hösten.

En av utställarna fastnade jag lite extra för och det var "Lot living" som jag tyckte hade en i ögonfallande fin monter med skitsnygg textil och keramik. Höstens dukning kan se ut som följer.

En av mina favoriter fanns ju där förstås, Ernst som hade en egen utställning med produkter som han har formgivit. Åh va lång han är!!!

Här sitter han och det är så svårt att fota för det är så mycket folk överallt

Idag fredag och en efterlängtad helg är här!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mona Fri, August 17, 2012 21:38:33

Det kanske är därför han går barfota!! Dukarna med spets kan jag mycket väl tänka mig att använda!