Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Nostalgirummet!

InspirationPosted by Eva-Lena Fri, August 10, 2012 07:34:54
Jag och A var till stan igår i ett ärende och efter letande hittade vi äntligen en parkeringsplats. Och vad hittade vi där om inte en butik som vi inte hade en aning om. "Nostalgirummet" heter det. Där fick man en och annan nostalgitripp men det var ganska dyrt tyckte jag. Det fanns både retrogrejer och gamla bruksföremål och en skivspelare från 70talet stod och snurrade med musik från en hederlig LP.

En till kul grej var att det fanns "gammalt" godis i stora glaskrukor som gick att köpa och få i strut typ, sura tefat och lakritspipor.

Jag hittade en fin sak som det var ett överkomligt pris på, 40 spänn för en fin spegel lampett i zink faktiskt. Jag har inte sett en sån förut med krackelerad spegel och allt. Den har inte hittat sin riktiga plats ännu men den får hänga här så länge.

Härliga fredag är här!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.