Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Operation utrotning!

FyndPosted by Eva-Lena Wed, August 08, 2012 09:24:30

Japp nu är den klar. Fyndet jag gjorde i helgen. En liten nätt buffé i ek. Den ingår nämligen som ett bidrag i mitt projekt "Utrotning pågår".

Utrotning av möbler från det STORA möbelvaruhuset från Småland. Alltså det är inget fel på möbler därifrån tvärtom fräsha möbler till en överkomlig peng. Men det jag stör mig på är att köper man en tavla där så kan man vara säker på att minst tio tusen hem har samma tavla, trist. Jag vill skapa en personligare stil och har alltid gillat gamla möbler med gediget trä och robustare känsla. Jag har ett par möbler kvar som står på tur att bytas ut och det kommer att hända när jag plötsligt springer på ett fynd. Vad kan väl vara bättre fynd än denna buffé för endast 200kr med fuktfläckar på som kan bli så här fin. Och förmodligen billigare än på varuhuset.

Den här ska få stå i vardagsrummet med TV:n på. Och det bästa av allt den kommer att svälja alla sladdar och teknikprylar som inte är så vackert. Ikväll när hälften min kommer hem ska det möbleras om.

Så här såg den ut innan, skillnad va?

Idag skiner solen, skönt!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ninni Thu, August 09, 2012 07:07:24

Håller med dig,jätte snyggt blev det.

Stor kram

Ninni

Posted by Mona Wed, August 08, 2012 11:16:06

Men DU vilken skillnad!! Allt du gör blir ju så bra!Härligt med sol.