Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta."Byskvaller"

SommarPosted by Eva-Lena Mon, August 06, 2012 08:12:58
Kikar in för ett snabbt inlägg. Jag har börjat måla på ett loppisfynd jag gjorde igår. Så ivern vet inga gränser, hm.

Visar en bild idag på en blomma som växer utanför tomten. Den är jättevacker och kraftig och översållad med blommor som liknar blåklockan. Den växer vilt överallt och tar man in den i vas så står den hur länge som helst jag har haft min i över en vecka nu. Jag har inte haft en aning om vad den heter men nu så har jag fått veta att det är en Toppklocka. Men kallas i folkmun för "Byskvaller" för att den sprider sig så lätt, hihi jättekul namn, eller hur?

Just nu sol, hoppas på fortsättning!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Carina från Hagaström Mon, August 06, 2012 08:59:30

Det var jättekul att komma och hälsa på hos er på Loppis Stallbacken i lördags, vilket kanonmysigt ställe. Dit kommer jag garanterat tillbaka :) och att jag även kände igen din kompanjon... var ju riktigt skoj.

Inte för att vara näsvis... men jag googlade på toppklocka och då kom en helt annan klockblomma fram... men det kanske är så att kärt barn har många namn.

Ha det gott.

Kram Carina