Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Finbesökare!

LoppisPosted by Eva-Lena Sun, August 05, 2012 07:58:27
Åh vad glad jag blev i går. Det var tre av mina bloggläsare som besökte Loppis Stallbacken. Jag blir så himla glad när ni berättar att ni läser för jag har ju ingen aning om vilka ni är. Om det är någon av er som också bloggar lämna gärna adressen så jag kan läsa er också. Det går också bra att mejla mig om ni har några frågor om någonting, eva-lena@lavendelolantliv.se. Kul att ni kom och hoppas att ni hittade något som passade.

I morse vaknade jag av att det kliade infernaliskt. Jag har fått massor av myggbett på benen. Vi har vildhallonbuskar på vår tomtgräns men dom är omgiven av något kraftig vegetation i form av brännässlor och annat som man behöver machete för att få bort. Och jag arma människa iklädd leggings och foppa bara föser undan det med benen och stod där mitt i en halvtimme. Tänkte inte på att det är där under myggen bor dagtid.

Jag fick ihop en liter i allafall som jag har kokat sylt på till Noa, han älskar hallon.

Söndag = vilodag!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin Fri, August 24, 2012 08:35:35

Har ni öppet på loppis i helgen?

Posted by Mona Sun, August 05, 2012 20:30:05

Dina hallon ser härliga ut. För att inte tala om rullrånen i förra inlägget.