Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Diskbänk!

FyndPosted by Eva-Lena Wed, August 01, 2012 08:56:29
Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska göra i ordning den och ställa den på Loppis Stallbacken eller om jag ska spara den. Det är en gammal diskbänk och ofta var de plåtklädda i lådan. Och att luckorna öppnas åt samma håll tycker jag är charmigt. Om jag spar den så har jag en ide om att ställa in den på toa när vi ska rusta den, som en tvättkommod med nedsänkt gammalt handfat gärna med två grepps blandare. Kan bli tokfint det. Vi får se hur det blir.

Jag gillar den skarpt med jättefina beslag.

Ambush kollar in den nya grejen

Och nu är den redan grundad en gång, fint blir det.

Jag ser på statistiken att antalet läsare ökar och jag vill hälsa alla välkommen och hoppas att ni ska trivas här hos mig och min lilla blogg, om du vill får du gärna lämna en kommentar emellanåt det tycker jag är så kul.

Ha en bra fortsatt dag!

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin Fri, August 03, 2012 21:17:45

Ååhhhh vad fiiiin!!! Sälj den på Stallbacken så jag kan köpa den :))) malinjohannaandersdotter.blogg.se

Posted by annas idéer Thu, August 02, 2012 23:34:56

Helt underbart! Blir ju HUUUUR fint som helst i badrummet, tveka inte!

Japp, det var visst ÄNTLIGEN min tur att hitta kantareller:)

Kram Anna

Posted by Mona Wed, August 01, 2012 23:03:23

Jättefint skåp! Du fixar ju till det mesta så det blir bra!

Posted by Ellinore Wed, August 01, 2012 13:12:41

Hej!

Vi ska snart flytta ut till ett hus på landet och jag har därför börjar kika runt i bloggar för att söka inspiration hur jag ska inreda vårt blivande hem =)

Din blogg är jätte mysig och jag har fått mycket bra tips och idéer! Bl a att man faktiskt kan göra mycket fint själv av begagnade saker. Så tack för det!

Vänliga hälsningar Ellinore

Posted by www.c-designat.se/ Wed, August 01, 2012 13:10:04

Om jag vore du skulle jag spara denna bänk. När vi köpte vårt förra hus i Lingbo , då fanns de en massa gamla saker där bla, en sådan här bänk. Vilket skräp tyckte vi då och slängde det skåpet å en massa annat. ( vilket vi ångrar idag sedan vi fastnade för den lantliga gammeldags inredning. , de var 3 ogifta systrar vi köpte de huset av. Då fanns där en massa gamla kläder med spetsar å hattar fanns det åxå hmm.... inget alls kvar av det.