Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Ordning och reda

Krokar & såntPosted by Eva-Lena Wed, March 23, 2011 06:59:02

Nu har jag äntligen fått kortläsaren på plats, den har jag väntat på ett tag men nu så kan jag andas ut. Det är ju bara lite drygt en vecka kvar nu innan öppning och det är full huggning i butiken. Det är en del pyssel att göra som att hänga upp krokar och hyllor och så kommer jag på nya grejer hela tiden som ska ändras och flyttas och spikas och skruvas och måla lite här och där så han med stort S blir galen snart.

Tack Emelie, för att du kom och hjälpte mig att att packa upp nya varor. Det kom så fina saker bla den här fina nyckeltavlan som håller nycklarna på plats, det finns inget värre än nycklar som ligger och skräpar överallt. Ikväll ska jag fota lite mer av de nya varorna som jag ska visa. Nu hasta in till stan på mer utbildning.....

Tills i morrn, ha de!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by emelie Thu, March 24, 2011 16:03:23

det är jag som ska tacka! jag tycker verkligen om att packa upp och sitta å pris sätta! :P jag ser framemot öppningsdagen!