Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Små skatter!

FyndPosted by Eva-Lena Mon, July 02, 2012 08:19:24
Fynd och fynd det är högst olika hur man ser på det. För mig är det knappast värdefulla grejer utan små skatter gärna gamla slitna av tidens tand och man kan inte låta bli att fundera vilken historia den har att säga.

Enligt min erfarenhet så är det på tillfälliga loppisar hemma på gårdar där de boende öppnar upp sina uthus för att bli av med sitt "bråte" man gör sina bästa och billigaste fynd. Det är så billigt att jag har svårt att dölja min iver och lust att backa in bilen rakt in i uthuset och lasta in allt.

Vad sägs om den här sjukt vackra amerka koffert för endast en femting. Perfekt vid sidan av soffan med filtar och kuddar till hösten.

Ett vackert tvättfat med kanna

Ett jättestort tvättfat från rörstrand

Plåtburkar och en Kockums med lock för en tia styck

Två fina fat det vita och det blå för två tjugor tillsammans

Jag gjorde mera fynd men det ska jag visa i morgon.

Det börjar närma sig öppning av Annies och mitt loppis, på lördag, info kommer.

Ha en fin måndag!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna/LevindasVärld Wed, July 04, 2012 09:19:39

Härliga fynd! Håller med om att det är i de där ladorna med "bråte" man gör de bästa fynden :) Vi hittade bla till en görbra loppis i Söderhamn på vår husbilstripp förra veckan och jag blev sådär härligt ivrig att jag bara ville plocka med mig nästa allt hem...hihi!! Jasså ska ni ha loppis, va spännande??? Vill veta mer ;)Ha en fin dag!http://levinda.blogg.se

Posted by Mona Mon, July 02, 2012 22:40:05

Man måste ju ha näsa för det där med fynd! Det verkar du ha. Sen ska det ju finnas plats också...