Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Textil!

TextilPosted by Eva-Lena Fri, March 30, 2012 09:08:54
Vilket jobb det har varit att ändra om i linneskåpet, och jag är inte klar än. Jag håller på att fylla ekbuffén som kom som en befriare i förvaring av en del textil. Det var minst sagt packat i linneskåpet och svårt att hämta något när jag behövde något.

När jag ändå höll på och rensade och flyttade om så passade jag på att stryka det mesta. Normalt så håller jag till i tvättstugan och stryker men vår hall som ligger i direkt anslutning flödar verkligen solen in så jag flyttade ut dit. Jag fullkomligt suger i mig solen när den visar sig nu på våren.

Strykningen kan börja med trevligare utsikt. Pelargonsticklingarna växer så det knakar.

Hjälp vilka barndomsminnen som sköljde över mig, kan inte slänga de gamla kaffedukarna efter mamma och mormor och även gammelmormor.

Jag bara älskar de gamla 70 tals dukarna, blir glad av dom och dukar gärna med dom ute på somrarna.

De gamla lakanen med knypplad spets som jag har sytt om till gardiner kom fram. De får en lavendelpåse överst.

Naaw, tänk dessa sov jag med som liten, min farmor var sömmerska och sydde lakan och örngott och broderade så fint till mig. Jag tror att jag ska leta fram min lilla docksäng och bädda, då kan alla barn leka som kommer.

Idag ska jag och en vän till skogen med våra hundar och promenera och äta frukost.

Ha en bra dag!  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mona Fri, March 30, 2012 10:37:36

Vad mycket gammalt fint du har! Det var Ing-Marie som krokade vantar som bor i Hagaström.