Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Frukostklubben!

MorgonbestyrPosted by Eva-Lena Fri, March 16, 2012 12:39:33
Idag är det äntligen fredag. Det betyder frukostklubben för mig. Vi är tre tjejer som när vi är lediga och har möjlighet gärna träffas på fredagsmorgnarna och äter frukost tillsammans. Det har blivit en efterlängtad mys stund som jag helst inte vill missa, vi pratar sunt och strunt och bara umgås precis som vi är, det är toppen att inleda helgen med.

Idag åkte vi hem till A som bor i idylliska Axmarby och vi hade frukosten med oss denna gång.

Mitt bidrag blev hembakat surdegsbröd och yoghurt blandat med en gnutta lemoncurd, musli och frusna bär, hallon och blåbär.


Glasen i den fina zinkhållaren fick jag av tjejerna när jag fyllde år och jag blev så glad åt den, passade perfekt att frakta frukosten i.Såja, mätt i magen. Nu kan jag fånga dagen!

Carpe Diem mina vänner!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna/LevindasVärld Fri, March 16, 2012 18:22:11

Åååh va mysigt med kompis-frukost en ledig fredag, låter verkligen hur trevligt som helst :-) Jag och sambon brukar alltid åka till hans föräldrar nån dag under helgen och äta frukost tillsammans med dem, vi köper med nåt gott och de har nåt annat gott att bjuda på. Det blir liksom lite xtra mysigt på nåt vis :-)

Ha en fin helg!

Posted by Mona Fri, March 16, 2012 15:52:03

Gud vad gott det ser ut!! Och nyttigt också!

Posted by Annie Fri, March 16, 2012 14:47:33

Tack snälla för den goa frukosten med er!
Kram