Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Spets på löpmeter

SnörenPosted by Eva-Lena Sun, March 13, 2011 08:56:41

I går var det mycket, så det blev inget inlägg. Lördagen började som vanligt med träning i Ockelbo. Det blev "Core" träning denna gång och det verkar vara effektivt, har lite träningsvärk idag. Mot kvällningen åkte vi in till stan tillsammans med ett gäng glada amatörer och bowlade, hjälp va svårt det var. Sträckte en muskel i baklåret och får sota för det idag. Men det var skitkul.

Dagens bild visar återigen min passion, inte bara för snören jag gillar spetsar också. Själva träställningen som spetsarna sitter på användes tydligen förr vid vävning eller något liknande. Den är iallafall helfräck och jag ropade in den på Tradera för ett tag sedan och passar perfekt för spets på löpmeter. Jag har använt spetsarna till lavendelpåsar och dekorationer eller bara ligga framme på ett silverfat med de fina knappnålarna med pärla på toppen.

Ha en avkopplande söndag!

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Nina Mon, March 14, 2011 19:52:00

Det vet du =)

Posted by Eva-Lena Mon, March 14, 2011 09:38:57

Va kul att du tycker det Nina, ta med Valbobor när du kommer eller "spread the word" =)

Posted by Eva-Lena Mon, March 14, 2011 09:37:00

Mona, jag är inte heller nån sömmerska precis men jag använder spetsarna som snören och knuter runt allt möjligt. Det är jättekul att bowla men nya muskler hittade jag.

Posted by http://noteratavnina.blogg.se/ Sun, March 13, 2011 16:17:09

Hallo!

Grattis i efterskott....

Idag var vi förbi butiken och jag tittade in genom fönstret och dreglade lite......det kommer att bli så bra det där =)

Posted by Mona Sun, March 13, 2011 15:09:00

Fina spetsar, men det är svårt att veta vad man ska använda dom till när man inte är nån fena på att sy. Det är jättekul att bowla. Och lyckas man få ner en kägla blir man ju så glad.