Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Fryser!

DoftPosted by Eva-Lena Tue, January 03, 2012 10:07:42

Tänk att man kan frysa så otroligt bara vid -3 när man är van vid -20. Men man anpassar väl sig ganska fort. Men igår frös jag sådär in i märgen. Ett varmt bad hade ju inte varit fel tänkte jag när jag fick syn på de härliga badoljorna från Klockargården som finns i butiken och doftar så underbart. Men det får jag drömma vidare om för vi har inget badkar.

Så istället ska jag åka till Ockelbobadet ikväll och träna på gymmet och efter det ett efterlängtat bubbelbad och bastu. Det är tur att det finns!

Lyckos ni som har badkar!

Men dessa sköningar kan jag i allafall unna mig, ni kommer väl ihåg "tv-sockorna" som mormor hade, ursköna och har kommit tillbaka igen. I butiken finns hemstickade fina i många färger för bara en hundring.

Hörs i morrn!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna Wed, January 04, 2012 13:21:18

Hejhej! Min syster har precis startat en blogg som handlar om hennes liv i ett nyrenoverat lantligt hus på sin gård, med sambo, underbar inredning, hästar m.m.. Kika in på den, då skulle hon bli glad :) http://myspastommen.blogspot.com/. Kram!

Posted by Annas idéer Tue, January 03, 2012 13:16:22

Vi har badkar men jag är nästan aldrig i det!! Kanske 2 ggr/år...5-10 minuter är väldigt avkopplande, sedan blir jag RASTLÖS!? Kan inte begripa mig på mig själv faktiskt!:) Men sambon badar c:a 5 ggr/vecka, så utnyttjat är det i alla fall!

Kram Anna