Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Bloggtjejer!

BesökPosted by Eva-Lena Sat, October 29, 2011 11:35:14

Igår hade jag besök i butiken av två bloggare som älskar inredning. Båda har varit här förut och jag följer deras vardagsberättelser och fina bilder, det är så spännande.

Trevliga Anna som har bloggen Levindas värld kommer från Valbo och min gamla vän Ninni som har bloggen Hagagården. Ninni har jag gått i skolan med och det är så himla kul när vi träffas vi har så mycket att prata om.

Riktiga pysseltjejer är alla tre och både Ninni och Anna ska sälja sina fina egentillverkade grejer på julmarknaden vid Nybo handelsgård i Valbo den 26 november. Gå in och kolla på deras bloggar vilka fina grejer dom ska sälja.

En fin bokgömma och charmig nyckelknippa visar jag idag!

Vilken otroligt solig lördag det blev idag!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna/LevindasVärld Sat, October 29, 2011 21:08:19

Men oj vilka fina ord du beskriver oss med, va gulligt av dig!! Nu har ju inte jag visat så mkt marknadspyssel på bloggen men det var ett bra tips för ett kommande inlägg :-) Ja den där nyckelknippan fastnade jag för men visste inte riktigt vad jag skulle ha den...hihi! Tack för igår, det var riktigt trevligt och jag blev riktigt nöjd med mina fynd!

Trevlig helg och hoppas du lyckas ta dig ut i skogen :-)