Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Kottar!

InredningPosted by Eva-Lena Mon, October 17, 2011 08:39:37

Här i byn dit vi åker med allt papper plast och tidningar finns ett träd jag aldrig sett maken till. Det ser ut som en tall men med grymt långa barr, säkert en decimeter långa. För att inte tala om kottarna, ser ut som kottarna man hittar på juldekorationer i affärerna. Vet inte om det är planterat en gång i tiden det ser inte svenskt ut.

I går åkte jag ner med lite skräp och passade på att plocka från backen och i gräset. Men de finaste hänger ju kvar förstås. Jag har lust att åka ner med en kratta och dra ner några, det är det ingen som har något emot va???

Jag har fyllt en stor fin glasburk med rostigt plåtlock, den kommer från Dommo och finns i butiken.

Måndag och en ny vecka, ha de!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tina Mon, October 17, 2011 15:09:24

Jag har inte fått något mejl av dig =(

tina.stahl@lothus.se

Posted by Eva-Lena Mon, October 17, 2011 12:05:40

Hej Tina

Jag har skickat svar till dej via mejl.

Posted by Tina Mon, October 17, 2011 09:22:05

Hej!

Jag har skickat mejl till dig men int fått något svar, men ser att du skriver på denna sida. Kanske ger bättre lycka om jag skriver någon rad här =)

Jo jag undrar om du har något keramik kvar av Jenny.Keramik och isf fall vad, om du kanske skulle kunna lägga ut en bild. jag är ute efter en speciell skål/ljushållare.

Mvh Tina