Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Spets och plättar i luften!

TextilPosted by Eva-Lena Wed, October 12, 2011 14:30:21

Besökte byns blomaffär igår för jag tyckte det behövdes lite grön fägring i fönstret i butiken nu när pelargontiden tyvärr är över för i år. Det blev en plättar i luften och en liten hjärtan på tråd. Jag har lyckats ganska bra med dom hemma så det ska bli intressant att se hur det går i butiken.

Den här otroligt ljuvliga spetsen har jag fått hem nu på rulle och den säljer jag per meter. Den är svagt gräddfärgad och ser ut som en riktigt gammal mormors spets, vacker tycker jag.

Ovanför i fönstret har jag hängt en nyhemkommen fin lampa i fattigmansilver, men attans den gjorde sig inget bra på bild när det var strålande solsken i dag så jag tänkte åka ner och fota ikväll när det har mörknat, och fota utifrån kanske. Ni som åker förbi kan se den lysa ifrån vägen ikväll.

Ha det så gott allihop!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.