Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Snart är det dags

NystartPosted by Eva-Lena Tue, March 01, 2011 10:07:26

Så nu är det bestämt den 2 april öppnar jag butiken. Annonsen är från Alla Tiders, vår lokala tidning. Det känns jättespännande, jag har fått så mycket förfrågningar om butiken vad jag ska ha för sortiment och många väntar på öppningen och tack alla ni som lämnar kommentarer, jag blir så glad.

Jag älskar ju bondromantik, gammalt och nött men också nytt och spännande och har försökt blanda hej vilt och mycket kommer från Danmark som är kända för sin lantliga inredningsdesign som man ser i olika livstilsmagasin. Det man slås av när man går runt på Formex (inköpsmässa) eller tittar i tidningar är att allt gammalt kommer tillbaka med stormsteg sånt man minns att mormor och farmor hade, som den söta virkade portmonäen (hur det nu stavas) men denna passar bra som sminkväska också kanske.

Ha en skön måndag i solen!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva-Lena Wed, March 02, 2011 09:25:11

Va, roligt. Ni är välkommen.

Jenny, ja gubben får väl önska sig lite olja till bilen eller nåt haha...

Posted by Mona Tue, March 01, 2011 20:24:11

Ja det ska bli så kul att hälsa på dig när du öppnar.

Posted by Jenny Tue, March 01, 2011 18:08:30

Men väntar med spänning.Alla mina presenter när jag fyller år hoppas jag innehåller ett presentkort från din affär.Ha ha å gubben vill ha ifrån affären vägg i vägg.