Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Sakletarens vän!

TextilPosted by Eva-Lena Wed, September 14, 2011 08:29:26

Tack tjejer för era fina kommentarer, jag blir jätteglad. En kund kom in i butiken igår också och sa att hon läser min blogg, jättekul att få veta det inspirerar mig att fortsätta.

Ja, sakletare är jag och kommer förmodligen alltid att vara, och vad jag letar efter berättar jag om vida omkring utan att jag tänker på det. Det fick jag ett kvitto på igår när min vän Annie ringer till mig och säger -Nu står jag i en butik som säljer tyget som du letat efter, ska jag köpa åt dig? -Jaa, gärna, säger jag exalterat. Tänk, mina vänner blir också sakletare.

Ockelbo har visat sig vara en guldgruva inte bara för prinsessor utan för en sakletare som mig också. I garnaffärn mitt i centrum så finns det finaste madrasstyg, precis ett sånt där med gammalt mönster som man minns hos mormor. Det ska jag ha på en kökssoffa som jag har i hallen tror jag.

Kolla va fint, och rött till jul!

Tack snälla Annie för att du är den du är!!

I går kom två paket till Lavendel & Lantliv som jag håller på att packa upp, innehållet ska jag visa i morgon!!

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva Sat, September 24, 2011 19:29:22

Åh dom tygerna är underbara! Har köpt så jag har i tre färgställningar blått, rött och begie. Jag ska sy kuddfodral till kökssoffan ;)

Posted by Helena Sun, September 18, 2011 16:44:30

Åh, det där tyget är så snyggt. Sånt hade mamma i sin dockvagn. Lyllo dig som hittat sånt!!!

Posted by Eva-Lena Wed, September 14, 2011 20:09:48

Ja, det är jättefint!

Posted by Carina i Ockelbo Wed, September 14, 2011 18:16:23

Ja visst är de fint de tyget som gund garn & hobby säljer. Dottern har sytt kuddar till sin lilla soffa av det blå tyget.

Posted by Mona Wed, September 14, 2011 16:16:03

Sånt tyg vill jag också ha. Det är jättesnyggt. Rött tror jag inte att jag sett någon gång.

Läckert.