Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Spillkum!

VintagePosted by Eva-Lena Wed, August 24, 2011 14:08:25

Som jag sa i förra inlägget så är det ofta släpkärra som gäller för mig vid ett loppisbesök. Men ibland har man tur och saker kommer till mig. Som i förrgår kom en man från byn som jag känner in till butiken och berättade att han håller på och tar reda på efter sin gamla faster, och han vet att jag gillar gamla grejer så han frågade om jag var intresserad av ett gammalt spillkum. Jaa sa jag det är jag och han kommer in med det finaste spillkum jag sett. Det är märkt Gefle 5 liter under. Oh vad glad jag blev, jag har aldrig sett ett större det rymmer ju som sagt 5 liter.

Jag har fyllt det med äpplen och kvistar och den fina glaskupan i bakgrunden på bilden hade han också med sig likaså ett annat fat från Gefle och en kanna och små söta glasassietter. Ibland har man tur!

I dag är det lillördag!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mona Wed, August 24, 2011 17:02:55

Jättefin spillkum! Du har tur du!