Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Kokerifabrik!

LavendelPosted by Eva-Lena Wed, July 06, 2011 14:50:31

Härom kvällen var det honungskokeri i parti och minut i Östergrenska hemmet och min iver visste inga gränser. Jag repade lavendelblommor och rörde i grytor och hällde upp i söta burkar och inte bara i burkarna lite på bänken också så det blev sött och klistrigt där också. Men när allt var klart, diskat och undanplockat så var jag ju tvungen att prova en kopp te med lavendelhonung. Mmmm va gott det var, den blev jättebra och god. Den passar till te eller till tjock grekisk yogurt på frukosten eller till massor av annan mat och bak.

Jag planerar att sälja på en eller annan lokal marknad i höst och förbereder lite olika lavendel produkter till det, det finns ju så mycket man kan göra med lavendel.

Så jag välkomnar lite tips från er också om ni har nått bra lavendeltips, mejla eller kommentera gärna!

I dag blir det inte många knop i värmen!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Denice Nissi Sat, November 12, 2011 17:15:34

Hej igen!

Jag glömde skriva med min mail om du var intresserad av att hjälpa mig, den är flygcertifikat@hotmail.com

Med vänlig hälsning
Denice

Posted by Denice Nissi Thu, November 10, 2011 09:10:00

Hej! Mitt namn är Denice Nissi och jag studerar till hudterapeut på Gilda skolan i Malmö.
Vi håller just nu på med ett specialarbete där jag har valt att skriva om lavendel. När jag googlade runt hittade jag till dig blogg och undrar om du har lust att hjälpa mig genom att svara på lite olika frågor som jag kan använda mig utav i mitt arbete. Tack på förhand!

Med vänlig hälsning
Denice