Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Lampor och burkar!

BelysningPosted by Eva-Lena Sat, June 18, 2011 12:05:15

Ganska ofta är det varor som är restade av nån outgrundlig anledning och det är otroligt tråktigt när man väntar på grejer som man ser fram emot att få hem, allra helst när det är kunder som väntar.

Lampkronorna är ett sånt exempel, jag har beställt både svarta och vita. De svarta som jag hade hemma tidigare sålde jag slut på omedelbart och fick förfrågningar om det fanns vita också. Nu har jag fått besked från leverantören i Danmark att dom ska komma hem vecka 25 eller 26. För er som väntar hoppas jag att ni har tålamod ett tag till. Här är bild på den vita.

Här är en burk som jag har fått hem som är tokfin tycker jag. Det är tätslutande lock och skulle passa utmärkt till att förvara goda lavendelskorpor i som är min favorit.

Ha en bra lördag!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ninni Sat, June 18, 2011 13:08:58

Hej

Ursnygg burk,kikar över någon dag,tänkte åka från stugan till dig,vå åker dit idag och blir nog där ett tag nu,men som sakt var så kikar jag över någon dag.

Kramen!!!

Ninni