Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.I väntans tider!

NyhemkommetPosted by Eva-Lena Tue, May 10, 2011 14:05:19

Jag väntar och väntar på varor som ska komma hem. Dom kom inte förra veckan så nu måste dom komma denna vecka. Det är lite av varje som kommer bland annat två olika modeller av vita tunikor. Det ska också komma en jättevacker lampkrona som är i mörkt metall som har gammal patina och lagomt med prismor, fler miloukoppar ska det komma och två olika modeller av lapptäcken och mycket mera.

Men den som väntar på nåt gott.....

Fin tunika!

Vi fick äran att vakna med vårt barnbarn Noa i går morse, det är det mysigaste jag vet. Jag skulle åka med honom till dagis men när jag tittade lite närmare på honom så fanns där misstänkt många prickar, jaha nu har dom kommit vattkopporna som är väntade sedan ett tag. Så det blev inget av med dagis utan han fick följa med farmor och farfar till jobbet. Men det tyckte han var så kul då kan han springa mellan famors butik och farfars butik som finns vägg i vägg. Nu är det så många prickar så nu får han heta prickiga korven.

Till och med mellan tårna!

  • Comments(2)//blog.lavendelolantliv.se/#post82