Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Bloggare i butiken!

InspirationPosted by Eva-Lena Tue, May 03, 2011 15:49:01

Fick hjärtat i halsgropen i morse när jag drog upp rullgardinen, snöööö! Men var kom den ifrån? Tur var väl att det inte stannade på backen så värst länge. Solen kom fram och då blev jag glad.

Gladare blev jag när jag fick besök från stan, två bloggande heminredningsgalna tjejer som har bloggarna Hagagården och Hammarsbacken som finns länkade här intill också. Jag fick så mycket beröm såå, Hagagården tyckte att det är den finaste butiken hon varit in i. Det är fantastiskt roligt att få ett sånt kvitto på att jag har lyckats, jag blev så glad och växte flera meter. Tjejerna ville ha allt i butiken och det sa jag att, -Det går bra de!!!

Visar en bild idag på ett tips jag fick av en kund som var in och köpte som present. Kolla vilken fin present någon har fått, en sån skulle jag vilja ha själv. Två vackra koppar, servetter, ljus och en burk med löste som heter Trollskog, allt på en galet fin plåtbricka.

Imorgon ska jag visa vad som händer utanför butiken.

Ha de bra tills i morrn!

  • Comments(3)//blog.lavendelolantliv.se/#post76