Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Blivande stolar!

Eva-Lenas husPosted by Eva-Lena Tue, October 09, 2012 09:16:48
Jag har ett par grejer som ligger och mognar liksom ni vet sånt som man hade tänkt göra något av så småningom. Dessa två sitsar är sådana. Jag fick dom av min pappa för flera år sedan, han hade i sin tur tänkt göra någonting av dom men kom aldrig till skott. Så fick jag dom och nu ligger dom inne som en ständig påminnelse. Men varje gång jag går förbi så funderar jag lite extra och plötsligt händer det att jag tar tag i problemet.

Min idé är att göra stolar eller pallar rättare sagt, lite högre som kan passa till köksön som ska byggas i vinter. Men de måste fixas till lite. Min man säger att de måste sandblästras och det betyder slipas tror jag. Sedan behöver jag få tag på någon händig människa som har material och kunna svetsa ihop ett underrede som inte behöver vara så märkvärdigt.

Visst är dom fina?

Liknande sån här hade jag tänkt mig, en bild som jag sparat i min inspirationsmapp. Mina pallar behöver inte vara snurrbar och raka ben går också bra.

Idag ska jag sy lite, ha en bra dag!

  • Comments(3)//blog.lavendelolantliv.se/#post467