Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Min tur!

HandgjortPosted by Eva-Lena Thu, August 30, 2012 08:35:24
I går var det vävdag och det var min tur att bjuda på soppa. Det brukar vara en herdestund att varje onsdag få bli bjuden på soppa som en av oss har lagat och jag har aldrig ätit så goda soppor som med dessa fantastiska husmödrar som lagat soppa i hela sitt liv.

Igår var det var tretton glada damer som kom hungriga till köket så det behövdes göras en och annan liter soppa. Jag var ute i skogen dagen före för att hämta huvud ingridiensen. 5 liter färska kantareller blev det till soppan och tillsammans med lök, mjölk, grädde och kryddor så blir det lätt en succé, många ville ha receptet som inte finns.

Till soppan brukar vi ha bröd, smör och ost. Till kaffet en kaka. Efterson jag är road av bak och matlagning så jag bakade både brödet och kakan också. Det är så himla roligt att få bjuda många, i mitt nästa liv ska jag ha restaurang, tror jag.

I helgen är det hemslöjdens dag och helt fantastiska kreationer visas upp i Hagsta skola mellan 11-15 lördag och söndag.

Idag har jag lite skitgöra att utföra om det berättar jag i morgon.

  • Comments(1)//blog.lavendelolantliv.se/#post436