Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta."Loppis Stallbacken"

LoppisPosted by Eva-Lena Thu, July 05, 2012 08:23:38
Japp där var den annonsen i dagens morgontidningar som vi har här i Gävletrakten. Vi har slagit på stort och annonserat om att vi öppnar vårt "Loppis Stallbacken" på lördag och har även öppet på söndag, båda dagarna mellan 11-15. Jag tycker att det är ett unikt loppis på många sätt dels för att det är mycket som är nytt som kommer ifrån Lavendel och Lantliv. Huset där butiken har varit är till salu och jag var tvungen att flytta. Jag har inte hittat någon ny lokal att hålla till i så det blev ett ypperligt tillfälle när jag och Annie slog ihop påsarna för att ha ett loppis tillsammans. Så nu samsas möbler, gammalt nött och nytt på ett mysigt sätt.

Det är inte utan att jag är överaskad över hur fantastiskt fint det blev i stallet, vilken otroligt passande miljö för lantliga sköna grejer. Det var ett klokt beslut av oss att inte förändra någonting i stallets miljö så där finner man både spark och bett och gnagmärken efter tidigare inhysta, hur charmigt som helst om man frågar mig.

Här kommer lite bilder från "Loppis Stallbacken"

Och du, vi säljer gofika vid vacker väder.

Hjärtligt välkommen till Fallsmursvägen 19 i Axmarby i helgen.

  • Comments(1)//blog.lavendelolantliv.se/#post399