Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Grillad!

FamiljelivPosted by Eva-Lena Fri, June 15, 2012 14:24:39
Vilken dag det har varit. Jag har varit på anställningsintervju och jag känner mig så nöjd med min insats. Det är ett rekryteringsföretag som håller i det hela och jag skötte mig väl i urvalet och blev kallad till en första intervju tillsammans med sex andra av 96 sökanden.

Rekryteringsproffset grillade med bra och relevanta frågor och en personlighetstest och jag hade inga problem att möta upp tyckte jag, men man vet inte det var väldigt proffsigt utfört. Nu hoppas jag att jag blir en av tre som går vidare och får komma till företaget på en intervju där i augusti. Efter midsommar står det klart. Olidligt spännande!

Kände mig glad i hågen stannade och handlade lite plockmat till kvällen. Det blir grillning förstås men före plockar vi i oss lite heta räkor, god sallad och ost. Jag kunde inte motstå de grymt stora "grill champinjonerna" och köpte en kruka av doftande basilika som jag ska ha på ett foccacia bröd som jag ska baka till grillningen.

Hoppas alla får en lika härlig fredag som migas!

  • Comments(2)//blog.lavendelolantliv.se/#post385