Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Trälådor med anor

FyndPosted by Eva-Lena Sun, March 20, 2011 16:47:33

Tack Zussi och Emma för besöket i butiken idag, det var så roligt att ni kom in och tyckte att blir fint, ni gjorde min dag!

Jag tycker att alla trälådor är fina, det spelar egentligen ingen roll i vilket skick dom är i för man kan hitta användning för dom lite överallt. Jag har fyndat på en loppis här i byn två stycken av de här fina med fraktgodsetiketterna kvar och de levererades till Wenglers järnaffär här i Bergby för ett okänt antal år sedan. Wenglers är en järnaffär och finns än idag.

Spiklådorna som redan fanns i den här lokalen som jag har butiken i har ju sålt spik och skruv sedan långt tidigare så när vi tog över huset blev mycket kvar och då snodde jag åt mej de fina spiklådorna i trä, nu för tiden köper man spik i pappkartonger trist tycker jag, det var finare förr. Spiklådorna fungerar utmärkt som lådor att förvara varor i.

Idag har vi varit i butiken och målat lite och mellan torkningarna gick jag på upptäcksfärd i husets gamla mutterförråd och hittade den här fina lådan, gammal med tidsenligt skålhandtag. Full med mutter och skruv...hm...jag får väl leta reda på nån gammal bigpack glasslåda och fylla över i och sno lådan för min man. Han kommer inte att märka någonting och den här kommer ju att pryda vilket hörn som helst i min butik, eller ha den vid spisen med kryddgrönt i eller i fönstret med några fina Mårbacka pelargoner. Så blir det!

Sköna söndag!

  • Comments(0)//blog.lavendelolantliv.se/#post38