Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Kotavlor

FyndPosted by Eva-Lena Fri, March 18, 2011 08:16:35

Alltså nu är jag hur nöjd som helst. Lavendel & Lantliv har blivit med kotavlor!!! Vad vore en lantlig butik utan kotavlor?? Dessa rariteter är en sällsynthet och jag har jagat såna sen en tid tillbaka, och tänka sig så fanns dom bara ett stenkast från butiken hos en bonde som lagt ner sitt jordbruk för flera år sedan. Han frågade innan han kom med dom, vill du ha namnen kvar? -ja sa jag, det är ju halva grejen. Han kom ner med 10st och det doftade koskit av alla men med lite rengöring så blir det hur bra som helst.

-Får man fråga vad du ska med dom till? frågade han försiktigt.

-Jo men du ska bara veta vad kotavlor är hett eftertraktade i den lantliga heminredningen, man kan ha dom hängande eller stå lutade någonstans, själv ska jag skriva öppettiderna och ha den hängande i dörrfönstret till butiken. =)

-Folk är galen nu för tiden. sa han.

Men jag tror att han med ett litet sting i hjärtat men stolt delade med sig av dom fina tavlorna, så nu finns kossorna Ella, Kajsa, Ingmari och Lyckas tavlor här i butiken, lycka för mig.

Ha en skön trivsel kväll allihopa!

  • Comments(3)//blog.lavendelolantliv.se/#post36