Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Gamla tidningar

GammeldagsPosted by Eva-Lena Mon, March 14, 2011 10:01:58

Vaknade till en måndagmorgon med strålande solsken och kände för att pyssla med något idag i butiken, sagt och gjort efter en promenad med hundarna åkte jag ner och släpade fram diverse pysselgrejer som scrapbookingsaxar med fina mönster, klister och tejp. Jag kom ju på att jag för en tid sedan gjorde ett besök på Spikens loppis i Valbo, där fyndade jag gamla veckotidningar bla Husmodern från 1935 och några från 40 talet. Alla tidningar kostar 10kr styck så man kan verkligen frossa hur mycket som helst.

Det är ju helt underbara bilder både foton och tecknade bilder med reklam för olika saker tex tomtens skurpulver och senaste snitt från Paris. Jag tänkte göra nån tavla av nåt slag med eller utan ram har jag inte bestämt ännu. Man kan ju också göra fotostatkopia på nån fin bild på sånt där specialpapper (finns på Jula) som man kan stryka på textil, kanske en kökshanduk eller en kudde vad vet jag.

Have nice day!

  • Comments(3)//blog.lavendelolantliv.se/#post32