Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Köksrenovering del 2!

Eva-Lenas husPosted by Eva-Lena Fri, January 13, 2012 15:31:30

Men fy vad det blåser idag, jag tog en promenad och hälsade på på hunddagiset här i byn och det blåste och snöade småspik, det var inget trevligt alls.

När vi rustade köket så flyttade vi vattnet hit och det ångrar vi inte det är rogivande att titta ut rakt in i skogen och man håller koll på väder och vind, och så ser man om det kommer någon.

Min dröm var att ha en porslinsho men medan vi rustade köket så fick man diska i tvättstugan och där hade vi redan satt in en sån och jag kan säga att det blev fruktansvärt fult i den, så fort man hällde ur kaffe eller te så blev den brun och det var inte lätt att få bort heller. Så den drömmen gick bort i köket.

Vi rustade köket näst sist och jag fick vänta i fem år innan det blev gjort och nu vet jag inte hur jag stod ut. Det var rena stugkänslan innan. Men man anpassar sig. Nu vill jag att min hälft snickrar en ganska grovhuggen köksö med vagnshjul i metall här framför bänken. Till det måste jag nog använda min kvinnliga list för att få det gjort. Alla tips emottages tacksamt, haha.

Kom i håg lördagsröj i butiken imorgon mellan kl 10-14 med 20% på allt.

Välkommen!

  • Comments(2)//blog.lavendelolantliv.se/#post279