Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Helt slut!

JulPosted by Eva-Lena Sun, December 04, 2011 18:37:37

Åh, nu är jag hemma. Efter en helg i julens tecken. Julmarknad i Oslätt faktiskt för andra året i rad. Och det här året blev sjukt bra besöksmässigt och jag sålde jättebra. Det var nog det milda vädret som gjorde det. Det är ju så himla fint där jag hade plats i mangelboden och i det andra huset finns gamla tvättstugan och bagarstugan där Kesa huserade och bakade tunnbröd på gammalt vis i vedeldad ugn i parti och minut. Uffe fanns ute och gräddade kolbulle till både liten och stor.

Jag hade naturligtvis släpat med mig för mycket saker så allt fick inte plats på mitt bord men jag hade turen att få låna ett urgammalt bord (som jag för övrigt skulle vilja ha själv) som jag ställde bredvid mitt och där hade jag grejer som kändes som nostalgi, för många stannade till och jag fick sälja både spets och sammetsband på löpmeter och julgransklämmor för adventsljus.

Men bäst gick faktiskt det jag gjort själv "Morfars grymma senap", min egna "Lantistvål" och allra bäst gick fikonmarmeladen, den tog faktiskt slut redan på lördagen så jag åkte hem och kokade ny till idag och jag har bara tre burkar kvar, det är många som kommer att smaska på min marmelad i jul, skitkul tycker jag.

För att inte tala om när det kommer trogna bloggläsare och säger:

-Va kul det var att se dig i verkligheten. Jag läser din blogg och visste att du skulle vara här så jag kom hit och vill kolla in tvålarna och senapen.

Men vad glad jag blir. Det är så roligt när någon bloggläsare ger sig till känna. Och det var även kul att se "gamla kunder" i butiken som dök upp. Det är ni som gör att jag fortsätter.

Bilderna är knäppt med mobilen, men jag hoppas att ni kan se hur mysigt det var.

En frusen gubbe som är med och hjälper mig med allt.

Helgen är slut!

  • Comments(3)//blog.lavendelolantliv.se/#post248