Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Pelargonsticklingar

VårPosted by Eva-Lena Fri, March 04, 2011 18:51:43

Äntligen kan man börja se att våren närmar sig, det är dags nu att väcka pelargonerna till liv som jag sparade sen förra sommaren. Sanningen är väl att utav sex stycken har jag lyckats hålla liv i tre men det är gott nog för mig. Igår var jag till Hedvigs Trädgård och införskaffade lite nya sticklingar, om jag har tur växer de med blixtfart. Efter att jag lyssnat noga på "Hedvigs" råd och inköpt alla atteraljer som pelargonjord och pelargonnäring snittat på rätt ställen och knipsat blad och planterat om sovande pelargoner..... jäklar om dom inte växer nu.

När jag kladdade som värst med blomjord inne i tvättstugan tänkte jag att det blir bättre i sommar när man kan stå ute och slaska, jag ska sätta upp den här fina tvålkoppen nära utevattnet så man tvätta sej direkt eller varför inte vid uteköket i stugan eller vid dasset för dom som har det. Passar både ute och inne tycker jag.

I morrn är det sköna lördag och träning på schemat!

  • Comments(0)//blog.lavendelolantliv.se/#post23